træning af arbejdshukommelsen og koncentrationen

Har dit barn brug for at træne arbejdshukommelsen eller koncentrationen? Så har du en unik mulighed for at hjælpe dit barn med vores onlinekursus. Kurset  forbedrer typisk arbejdshukommelse med 60%.

Kurset, som har hjulpet over 100 børn og deres forældre, består af to dele. En træningsdel for barnet og rådgivning og sparring for for forældrene. Denne kombination er ideel, da den både klæder dig som forælder på til at takle dit barns udfordringer med arbejdshukommelsen og koncentrationen, samtidig med at dit barn får mulighed for, med et veldokumenteret træningsprogram, at forbedre sin arbejdshukommelse eller koncentration. 

Kurset indeholder:

 • 2 timers telefonrådgivning med Maria Baldus 

 • Indgående viden om dårlig arbejdshukommelse

 • Adgang til Hukommelsesleg Flex - et veldokumenteret onlinetræningsprogram som forbedrer arbejdshukommelsen. 

 • Evalueringsskemaer du kan give dit barns lærere, sådan at skolen kan dokumentere de forandringer, de ser hos barnet. 

 • Adgang til programmet i 3 år

Pris 1495 Kr

Sådan kommer du igang:

Hvis du er interesseret i at vide om programmet er noget for dit barn, vil jeg meget gerne invitere dig til at sende mig en mail via min kontaktformular eller min mail maria@godiskolen.dk. Jeg kan også træffes telefonisk mellem 9.30 og 13.30 på 50871603. Jeg glæder mig til at høre fra dig. 

 

"Mathias er blevet hjulpet så utrolig meget af dårlig arbejdshukommelse forløbet. Jeg oplever en dreng som ikke zoner så meget ud længere, hans lærer har også skrevet til mig at han er begyndt at gå igang med opgaver lige som de andre børn i klassen, i stedet for bare at stirre ud af vinduet. Det er som om han er blevet mere opmærksom. "

- Katja mor til Mathias på 11 år

Træning af arbejdshukommelse og koncentration

Hos God i Skolen har vi sammensat et forløb for børn som trænger til at få trænet deres arbejdshukommelse eller bare deres koncentration. Børn med dårlig arbejdshukommelse oplever ofte en masse udfordringer i skolen. Hvis du er forælder til et barn med dårlig arbejdshukommelse eller koncentrationsbesvær kan du måske genkende nedenstående udsagn. 

 • Mit barn får ikke lavet opgaverne i skolen. 
 • Mit barns lærere har kontaktet mig de er bekymrede for hans/hendes faglighed. 
 • Der er noget med mit barn som jeg ikke kan sætte en finger på, men det er som han eller hun ikke rigtig er til stede hele tiden. 
 • Vi har fået påvist med en wisc test at mit barn har dårligarbejdshukommelse. 
 • Lærerene siger at mit barn har koncentrationsbesvær.
 • Mit barn glemmer, beskeder, sine ting, ting han eller hun godt kunne huske igår. 

Hvis du kan genkende flere af ovenstående udsagn kan dårlig arbejdshukommelsestræningsprogrammet være noget for dig. Jeg anbefaler, at du sender mig en besked via mit besked system, det gør du ved at klikke på den grønne “KONTAKT” knap eller en mail til maria@godiskolen.dk. 

Når jeg får din besked skriver jeg til dig og vi kan aftale en tid til en gratis afklarende samtale. Her fortæller du mere om dit barn, og jeg vurderer om forløbet er noget for jer. Herefter kan du købe det og komme igang. 

Lidt praktisk

Forløbet foregår online. Det kan enten bruges på computer eller på tablet. Hvad man vælger afhænger af, hvilken brugerflade ens barn har det bedst med. Hvis det er på tablet er der en app man kan downloade. 

Underforløbet er der rådgivning. Der er også tilknyttet et statistikprogram til børnenes opgaver sådan, at man som forælder kan følge udvikling. Jeg følger også med og begynder det at går den forkerte retning kontakter jeg dig, og kommer med råd til hvordan i kommer på ret køl igen. 

Opgaverne er ikke traditionelle skoleopgaver, men huskeopgaver, som er udviklet særligt til at træne arbejdshukommelsen. 

Det er muligt at se eksempler på opgaverne, hvis man søger på Hukommelsesleg Flex på youtube.