Privat matematik undervisning - Garanteret matematikløft

Har dit barn brug for et matematikløft? Jeg tilbyder privatundervisning der virker

Et forløb indeholder:

  • Garanteret løft eller pengene tilbage.

  • En førtest som præcis angiver, hvor det er dit barn har problemer med matematik. 

  • En til en undervisning med opgaver udvalgt og tilpasset netop dit barn.

  • En sluttest, så progressionen bliver tydelig både for barnet og forældrene.

  • 3 forældresamtaler- en før, en under og en efter forløbet. 

  • Undervisning af Maria Baldus, som ved hvordan man løfter børn fagligt.

  • Dit barn får ud over matematik undervisning, undervisning i gode arbejdsformer, sådan at han eller hun bliver bedre til at arbejde selvstændigt. 

Jeg kan garanterer børn et markant løft i matematik. Det vil sige, når dit barn har været igennem et intensiv individueltilpasset forløb hos mig, er han eller hun markant bedre til matematik. Hvordan kan jeg love det? Det kan jeg fordi, jeg har gjort det mange gange før. Jeg ved, hvad der skal til for at løfte børn fagligt, og jeg har lavet et kursus, som via tests, nøje planlagt individuelt tilpasset undervisning sikrer, at dit barn rykker sig. Det er en type undervisning, som du ikke finder i skolen, fordi jeg tilpasser undervisningen til dit barn, og jeg underviser selv. 

Har du nogle spørgsmål er du velkommen til at ringe til mig på 50871603.

 

Jeg tager elever ind fra april 2019, men holder pause i juli. Det er muligt allerede nu at reservere plads til skoleåret 2019/2020, det gør du ved at sende mig en mail, så ringer jeg dig op til en snak, hvor vi sammen finder ud af om kurset er noget for dit barn. Undervisningen foregår selvfølgelig uden for skoletid og kan ligge mandag til torsdag fra 16-17.