Privat matematik undervisning - Garanteret matematikløft

Har dit barn brug for et matematikløft? Få 26 lektioners matematik undervisning af Maria Baldus

Kurset indeholder:

  • Garanteret løft eller pengene tilbage

  • 26 lektioner - med opgaver udvalgt og tilpasset netop dit barn.

  • En førtest som præcis angiver, hvor det er dit barn har problemer med matematik. 

  • En sluttest, så progressionen bliver tydelig både for barnet og forældrene.

  • 3 forældresamtaler- en før, en under og en efter forløbet. 

  • Undervisning af Maria Baldus, som ved hvordan man løfter børn fagligt.

  • Dit barn får ud over matematik undervisning, undervisning i gode arbejdsformer, sådan at han eller hun bliver bedre til at arbejde selvstændigt. 

Matematikløft kursus for børn, garanterer børn et markant løft i matematik. Det vil sige, når dit barn har været igennem 3 måneders intensiv individueltilpasset matematikundervisning hos mig, er han eller hun markant bedre til matematik. Hvordan kan jeg love det? Det kan jeg fordi, jeg har gjort det mange gange før. Jeg ved, hvad der skal til for at løfte børn fagligt, og jeg har lavet et kursus, som via tests, nøje planlagt individuelt tilpasset undervisning sikrer at dit barn rykker sig. Det er en type undervisning, som du ikke finder i skolen, fordi jeg tilpasser undervisningen til dit barn, og jeg underviser selv. 

Er du nysgerrig på prisen? Du er velkommen til at ringe til mig på 50871603.

 

Pris 9.995 Kr

Kurset starter op første gang i april 2019, det er muligt allerede nu at reservere plads, det gør du ved at sende mig en mail, så ringer jeg dig op til en snak, hvor vi sammen finder ud af om kurset er noget for dit barn. Der er 7 pladser på kurset, således at der er god plads til hver elev. Undervisningen ligger onsdag i tidsrummet 16-17.30.