Privatundervisning

Har dit barn brug for privatundervisning tilrettelagt af en lærer? Jeg tilbyder privatundervisning der virker

Et forløb indeholder:

  • Garanteret løft eller pengene tilbage.

  • En førtest som præcis angiver, hvor dit barns udfordringer ligger i enten dansk eller matematik.

  • En til en undervisning med opgaver udvalgt og tilpasset netop dit barn.

  • En sluttest, så progressionen bliver tydelig både for barnet og forældrene.

  • 3 forældresamtaler- en før, en under og en efter forløbet. 

  • Undervisning af Maria Baldus, som ved hvordan man løfter børn fagligt.

  • Dit barn får udover undervisning, også  undervisning i gode arbejdsformer, sådan at han eller hun bliver bedre til at arbejde selvstændigt. 

Hvad koster det?

Privatundervisningen koster 1000kr i timen. Det virker måske som en ekstremt dyr timepris, særligt når man kan få lektiehjælp til en trejdedel af prisen. Prisen er inklusiv undervisningsmaterialer, planlægning og tilrettelægning af opgaver specielt tilpasset dit barns faglige svagheder. Det er en dyr timepris, det ved jeg, men det er den samme pris som jeg tager for 1:1 vejledning, og den samme som terapeuter tager for samtaler. Jeg tilbyder ikke lektiehjælp - men undervisning, og derfor er prisen højere. Til gengæld lover jeg fremgang. Hvis du har spørgsmål til prisen er du velkommen til at kontakte mig. 

 

 

"Kære Maria
 
Det er skønt at se, hvordan hun blomstrer for hver undervisningsgang. Hun er fuld af gåpåmod, og hendes nuværende matematiklærer skrev så sent som i torsdags, at hun virkelig klør på i timerne. Det er dejligt!"
- Mor til Laura i 5. klasse
 

Privatundervisning

Leder du efter ordentlig kvalificeret undervisning til dit barn? Er du interesseret i et undervisningsforløb tilrettelagt og udført af en lærer med mange års erfaring i at undervise børn, som af den ene eller anden grund er kommet fagligt bagud. 

Måske har du prøvet forskellige firmaer, der tilbyder lektiehjælp og ikke oplevet et tilfredsstillende resultat, så har du det lige som de fleste af de forældre, der skriver til mig. 

Jeg tilbyder ikke lektiehjælp - men undervisning. 

Undervisning i det dit barn mangler at indlære sikkert i forhold til hans eller hendes klassetrin. Jeg starter ud med at lave en faglig vurdering af dit barn.  Ud fra denne, arbejder jeg systematisk med det eller de emner eller kompetencer, som dit barn har brug for at blive bedre til eller udvikle. 

Sådan foregår undervisningen

Undervisningen foregår hjemme hos mig på Østerbro i København. Her har jeg bøger, arbejdsbøger, spil og materialer klar, som jeg bruger i undervisningen. Jeg laver alsidig undervisning med med fokus på overskuelig læring for både dit barn og for dig. 

Undervisningen varer 60 minutter, en gang om ugen. Hvor langt et forløb der er brug for, er umuligt at sige på forhånd, men jeg holder dig hele tiden opdateret om dit barns progression. Forløbet kan være lige så kort eller langt, som du måtte ønske. 

Jeg går op i at opbygge en god relation til mine elever, og børnene kan typisk rigtig godt lide mig. det er vigtigt for at de føler sig trygge i en undervisningssituation, hvor de er alene med en voksen. 

Er du interesseret i at høre mere om undervisningen, er du velkommen til at sende mig en mail på maria@godiskolen.dk så fortæller jeg gerne mere. 

Hvis I er en gruppe forældre i en klasse som ønsker undervisning til jeres børn opretter jeg gerne et lille hold, og laver en særlig god pris.