1:1 rådgivning

Har du brug for at sparre med en ekspert? Book en times skolerådgivning med udgangspunkt i dit barns situation!

Et møde kan handle om:

 • Koncentrationsbesvær

 • Manglende motivation for skolen eller lektierne

 • Problemer med at lave lektier

 • Hvordan man styrker barnets læsning

 • Hvordan man styrker barnet i matematik

 • Mistrivsel i skolen generelt

 • Eller lige det som måtte udfordre dit barn

Pris 1000 Kr

Rådgivningen foregår på Østerbro eller via Skype og er mellem forældrene eller forældren og Maria . Typisk er der behov for 1 møde til at få afdækket problemet og aftalt en handleplan, som du kan tage med hjem. 

Vi starter fra begyndelsen og afdækker dit barns skolegang, trivsel i familien, og hvornår udfordringerne begyndte. Herfra aftaler vi, hvordan du med konkrete forslag, øvelser og tiltag kan ændre situationen. Skulle der være behov for et opfølgende møde aftaler vi også det.  

"Kære Maria, tak for din fantastiske hjælp. Vi er så glade for den hjælp du har givet os i forbindelse med vores datter ubehag ved lektier. Vi brugte dine metoder med det samme og i løbet af en uge, var det som at lave lektier med et andet barn. Vi fortalte endda vores venner om metoden og det virkede også på deres søn. Fantastisk!" 

-Susanne mor til Frida i 5. klasse

1:1 rådgivning med Maria Baldus

At være forælder til et barn som kæmper med skolen af den ene eller den anden grund er frygtelig opslidende, sårbart og ofte ensomt. Måske kender du til nogle af følgende følelser, hvis ja så kan rådgivning med mig hjælpe dig. 

 • Jeg føler mig handlingslammet, i forhold til skolen. 
 • Jeg er vred på skolen, de gør ikke noget ved mit barns udfordringer. 
 • Jeg er uforstående over for det billede skolen har af mit barn. Det barn de beskriver, er ikke det barn jeg ser. 
 • Jeg er bekymret for mit barns faglighed og vil gerne hjælpe ham eller hende hjemmefra. 
 • Jeg mangler værktøjer for at motivere mit barn. 
 • Mit barn har svært ved at lave lektier, når der skal laves lektier komme vi ofte op og skændes. 
 • Jeg skal holde møde med skolen og jeg aner ikke, hvad jeg skal sige. 

Ovenstående udsagn er noget af det jeg oftes hører fra de forældre som kontakter mig. Det er problemstillinger som går igen hele tiden. Og det er problemstillinger, som jeg, hver især, har hjulpet med mange gange. 

Der er håb forude. 

Sådan arbejder jeg

Når jeg kommer i kontakt med en ny forælder, tilbyder jeg altid et gratis afklarende telefonopkald, det er sådan så vi sammen kan finde ud af om min hjælp er noget for dig og dit barn. Jeg fortæller om mine forskellige rådgivningsforløb og du fortæller om dit barn. 

Hvis vi aftaler at gå videre med rådgivning finder vi en tid inden for kort fremtid, det er vigtigt at man hurtigt får en tid, det ved jeg for jeg er selv forælder. Man vil gerne have børnenes problemer løst hurtigt, derfor prioriterer at man kommer til hurtigt. 

Jeg rådgiver fra mit hjem på Østerbro i København, hvor jeg byder dig, og din mand/kone/samlever/bedsteforælder eller hvem du måtte have lyst til at tage med, velkommen til en time med fokus på dit barns styrker, og på hvordan de bliver bragt i spil. 

Jeg laver altid en handleplan sådan, at du går hjem med “noget” som kan prøves af. 

Min rådgivning er kun for voksne, det vil sige barnet skal ikke med, det skal han eller hun ikke fordi det ofte er de voksne som skal tage nogle beslutninger for barnet som barnet ikke skal være en del af. Det er du velkommen til at spørge ind til, i den afklarende samtale. Hvis du ønsker privatundervisning til dit barn tilbyder jeg også det, det kan du læse mere om under privatundervisning oppe i menuen. 

Vil du booke en afklarende samtale? Send mig en mail med en kort beskrivelse af dit barns problem og jeg vender hurtigt tilbage. Du kan sende mailen til maria@godiskolen.dk