Træning af arbejdshukommelsen – her er løsningen!

Hukommelsestræning – her er et konkret værktøj

Trænger dit barn til at få trænet arbejdshukommelsen? Det kan være han eller hun har koncentrationsbesvær, fået konstateret dårlig arbejdshukommelse eller bare trænger til at blive bedre til at løse opgaver.

Hos God i Skolen kan vi tilbyde et nyt kursus til træning af  arbejdshukommelsen og koncentrationen.  Det er intensiv og effektiv træning som virker.

Nu kan du købe et veldokumenteret og velafprøvet online træningsprogram til træning af arbejdshukommelse og koncentration. Det hedder hukommelsesleg Flex, og sammen med grundig forældervejledning af Maria Baldus, har det givet rigtig gode resultater.

Du og dit barn får adgang til et online træningsprogram, der har vist rigtig gode resultater. Det kræver blot 5 ugers arbejde med 25-40 minutters træning 4-5 gange om ugen i 5-7 uger, og så kan dit barns tilgang til skolen ændres radikalt. Programmet er forskningsbaseret og med løbende tilpasset sværhedsgrad. Så programmet kan ikke sammenlignes med de forskellige apps og spil der kan købes på nettet. Kurset foregår selvfølgelig under kyndig vejledning af Maria Baldus.

JA, tak jeg vil gerne booke et 5 ugers forløb til træning af arbejdshukommelsen/koncentrationen, klik her!

Yderligere vil du som forælder blive klædt godt på af Maria Baldus. Jeg vil via telefonsamtaler, før, under og efter forløbet give dig de værktøjer du har brug for for at sikre at dit barn får mest muligt ud af forløbet. Jeg hjælper, hvis dit barn er svært at motivere, hvis han eller hun har lyst til at give op, og jeg sikrer mig at dit barns udvikling går i den rigtige retning.

Jeg vil gerne læse mere om, hvordan Hukommelsesleg Flex har hjulpet andre!

Hvad indeholder 5-7 ugers forløbet?

• Indledende samtale med Maria eller Thomas Baldus
      • Eksklusivt online træningsprogram som tidligere kun har været solgt til skoler
      • Data materiale om dit barns progression
      • Midvejsevaluering
      • En lærer som holder øje med dit barns progression og sikrer at udviklingen går i den rigtige retning.
      • Evalueringssamtale og evalueringsmateriale som kan bruges både af forældre og af skolen.
      • Pris 1495kr.

Hvad er resultatet af træningen?

• Bedre arbejdshukommelse
      • Bedre til at læse
      • Bedre koncentration og struktur i opgaveløsning
      • Mere selvtillid i forhold til at løse skoleopgaver

Vil du læse vores succes historier?

Mere om arbejdshukommelsen:

Har dit barn dårlig arbejdshukommelse eller koncentrationsbesvær?

En stor gruppe elever har i dag en dårlig arbejdshukommelse (deribland alle børn der har ADHD). Hvis dit barn er en af dem vil du sikkert gerne hjælpe dem til at blive god i skolen alligevel, og det er bestemt muligt, men kræver også en ekstra indsats af dig og dit barn.

Den store opgave er at få viden ind i dit barns langtidshukommelse. Der bliver det nemlig liggende, selvom det skal friskes op med mellemrum – ligesom for os andre.

Børn med dårlig arbejdshukommelse skal brug 1 – 4 gange så meget arbejde på at få viden igennem arbejdshukommelse og ind i langtidshukommelsen. Arbejdshukommelsen er en flaskehals og jo smallere den er jo længere tid tager det at arbejde viden ind i langtidshukommelsen.

Jeg har før skrevet om dårlig arbejdshukommelse det kan du læse om her og her.

Derfor er det sværere at lære når man har dårlig arbejdshukommelse

Her er en groft forenklet illustration – det tager bare længere tid at lære, men dit barn har IKKE lavere IQ på grund af lavere arbejdshukommelse. Og vi kender til flere børn med dårlig arbejdshukommelse der er kommet på universitetet – hvis det skulle være dit barns højeste ønske…

Målrettet og kontinuerlig træning af arbejdshukommelsen kan hjælpe

Træning kan udvide kapaciteten og hjælpe dit barn med at finde troen på at det kan huske.
Vi er sikre på at jeres barn og I selv vil synes at prisen er ubetydelig om fem år når I ser tilbage på effekten, 1499kr er ikke meget for at øge hastigheden på indlæring, motivationen der følger og troen på, med en ekstra indsats, at kunne lære det samme som de andre i klassen.

Vi forbereder og evaluerer dit barns progression som en del af forløbet på God i skolen.

Skriv på maria@godiskolen.dk og book et forløb. Der er begrænsede antal forløb, der kan være igang på samme tid – så det er først-til-mølle. Vi er selvfølgelig også altid klar på en snak om produktet, og du er velkommen til at ringe på 50871603 og høre nærmere.