Problemer i matematik – her er løsningen!

Har dit barn problemer i matematik? Kæmper han eller hun med matematiklektierne eller har dit barn måske helt givet op?

Læs Carlas historie her!

Rigtig mange børn har problemer i matematik. Det skyldes ofte at basis færdighederne ikke er på plads. Basis færdighederne er den basale talforståelse, og så at kunne hovedregne. Det kalder jeg for basis matematik, altså en forståelse af titalssystemet og at kunne regne simple plus og minus stykker som 7+8 og 12+9 og 17-4 ovs. ud i hoved uden at tælle på fingre og uden at tænke særlig længe over det. Hvis man ikke kan det i 4. klasse vil man ofte have problemer i matematik.

Læs hvorfor matematik ofte bliver svært i 4. klasse.

Har dit barn problemer i matematik?

Hvis du har et barn som kæmper med ovenstående basis matematik og har problemer i matematik, så har jeg løsningen til dig. Matematikboost.

Vil du høre om matematikboost er løsningen for dit barn? Send mig en besked så ringer jeg til dig!

Matematikboost er et kombineret rådgivnings og online træningsforløb, hvor du modtager rådgivning samtidig med at dit barn træner matematik ved brug af et fantastisk effektivt program, som hedder Matematikleg Flex. Denne kombination af rådgivning og træningen er unik fordi den sikrer at dit barn får det maksimale ud af sin matematiktræning.

Matematikler Flex – en del af matematikboost

Læs mere om Matematikleg Flex

Matematikler Flex er et online træningsprogram udviklet af forskere med det formål at styrke deltagerens basis matematik, ud en viden om, at når basis er på plads, så kan barnet bygge nyt og sværere matematik ovenpå. Programmet er enestående fordi det er adaptivt, det vil sige at det tilpasser sig det enkelte barns niveau, man bliver altså udfordret lige præcis der, hvor man er. Opgaverne er ikke for svære og de er ikke for lette. Inden for læringsteori kalder man det sted, hvor man lige akkurat kan løse en opgave for zonen for nærmeste udvikling, og det er der man skal være hvis man vil udvikle sig og lære nyt.

Dette program finder automatisk det sted, hvor barnet lige akkurat kan og sikrer derved udvikling.

Synlig progression = mere læring

Indbygget i Matematikleg Flex er der et statistik program som synliggør barnets progression både til gavn for forældrene men også for barnet selv. Det er enormt motiverende for børn at se deres egen udvikling. Det har undersøgelser vist er en af de allermest virksomme strategier for at sikre mere læring, du kender det sikkert fra skolen – synlig læring.

Problemer i matematik kan løses

Når et barn har problemer i matematik, er det så vigtigt at få basis matematikken på plads. Der er ingen ved uden om. Man kan sammenligne det med at lære at læse. Forestil dig at dit barn kun kan 2/3 af alle bogstaverne, hun kender kun 2/3 af bogstavernes lyde og udseende, resten kender hun ikke. Hun vil kunne læse nogle ord, måske gætte andre, men rigtig læse det kan hun ikke. Ikke før hun lærer de sidste bogstaver at kende. Det er det sammen med matematik, man er nødt til at kunne basis matematikken før man kan bygge mere på, når man ikke kan basis vil man ikke kunne udvikle sig i matematik og undervisningen og opgaverne vil blive sværere og sværere, og til sidst vil man måske give op. Men der er en måde at indhente det tabte på nemlig med matematikboost.

Hvis du er interesseret i at høre om matematikboost passer til dit barn så send mig en mail, så ringer jeg til dig og fortæller meget mere.