Privatundervisning – der virker!

Leder du efter en lærer der tilbyder privatundervisning til dit barn? Jeg tilbyder som noget nyt privatundervisning til børn. Det er en til en undervisning med udgangspunkt i det som dit barn har svært ved.

Book en plads allerede nu til efter sommerferien!

Kvalitetsundervisning

Jeg garanterer dig et markant løft eller pengene tilbage!

Jeg kan sikrer dig at du hos mig for privatundervisning af høj kvalitet, jeg kan sikre dig at det virker. Hvordan kan jeg det? Det kan jeg fordi jeg har gjort det mange mange gange før. Jeg har i min tid i folkeskolen arbejdet som ressourcelærer og haft stor succes med at løfte de børn som havde mistet troen på sig selv, og som var kommet fagligt bagud, på få måneder kunne var de ikke længere bagud og de havde fået gode arbejdsvaner og ikke mindst troen på sig selv tilbage.

Det vil jeg gerne tilbyde til dit barn.

Vil du vide mere er du velkommen til at skrive til mig eller læse mere her.

Sådan ser et forløb ud hos mig

Jeg starter et forløb op med en førtest af barnets faglige niveau. Det gør jeg for at jeg præcist kan tilpasse opgaver og progression til det enkelte par. Undervisningen bliver altså 100% tilpasset det enkelte barn og det er det som sikrer at barnet udvikler sig. Udviklingen sker fordi jeg med min undervisningserfarenring kan sørge for at barnet befinder sig i zonen for nærmeste udvikling, som er der man skal være for at lære. Jeg tager altså fat i det som barnet ikke kan og hjælper ham eller hende med at få det sikkert indlært. Jeg afslutter forløbet med en sluttest sådan at barnet bliver bevidst om sin udvikling, synlig læring er nemlig noget af det som giver mest selvtillind og lyst til at lære mere.

Jeg tilbyder ligeledes forælder samtaler undervejs sådan at I lærer, hvordan I bedst støtter jeres barns læring fremadrettet.

Et forløb vil typisk vare 2-3 måneder med undervisning en gang om ugen. Undervisningen kan ligge mandag til torsdag i tidsrummet 16-17.

Skal dit barn have selvtilliden tilbage?

Rigtig ofte når børn oplever mange nederlag i skolen, går det ud over deres selvtillid. Det gør det fordi, de gang på gang oplever ikke at kunne det som de andre kan, ikke at forstå det resten af klassen forstår eller at have langt flere fejl end resten af klassen. Når selvtilliden bliver knækket gør det læring endnu sværere, for børnene giver ligesom op, de orker ikke endnu et nederlag – og det forstår jeg godt.

Derfor arbejder jeg for at give børnene selvtilliden tilbage ved kun at præsentere dem for opgaver som de kan klare, opgaver som giver dem succes. På den måde vokser de fagligt og tør mere og mere. Skal dit barn have selvtilliden tilbage, så er privatundervisning måske noget for dig?

Du kan læse mere om det her eller skrive til mig så kan vi sammen skræddersy et forløb der passer til dit barn.