Privatundervisning – der virker!

Leder du efter en lærer der tilbyder privatundervisning til dit barn? Jeg tilbyder privatundervisning til børn og unge i folkeskolen. Det er en til en undervisning med udgangspunkt i det som dit barn har svært ved.

Book en plads – ring og hør mere!

Kvalitetsundervisning

Jeg garanterer dig et markant løft eller pengene tilbage!

Jeg kan sikrer dig, at du hos mig får privatundervisning af høj kvalitet, jeg kan sikre dig, at det virker. Hvordan kan jeg det? Det kan jeg, fordi jeg har gjort det mange mange gange før. Jeg har i min tid i folkeskolen arbejdet som ressourcelærer, og haft stor succes med at løfte de børn, som havde mistet troen på sig selv, og som var kommet fagligt bagud, på få måneder var de ikke længere bagud, og de havde fået gode arbejdsvaner, og ikke mindst troen på sig selv tilbage.

Det vil jeg gerne tilbyde til dit barn.

Vil du vide mere er du velkommen til at skrive til mig eller læse mere her.

Sådan ser et forløb ud hos mig

Jeg starter altid et forløb med en førtest af barnets faglige niveau. Det gør jeg for at jeg præcist kan tilpasse opgaver og progression til det enkelte barn. Undervisningen bliver altså 100% tilpasset det enkelte barn, og det er det, som sikrer at barnet udvikler sig. Udviklingen sker, fordi jeg med min undervisningserfarenring kan sørge for, at barnet befinder sig i zonen for nærmeste udvikling, som er der man skal være for at lære. Jeg tager altså fat i det, som barnet ikke kan, og hjælper ham eller hende med at få det sikkert indlært. Jeg evaluerer løbende gennem forløbet, på en måde der er synlig for både barnet og dig som forælder, sådan at barnet bliver bevidst om sin udvikling, at se ens egen udvikling og resultater er nemlig noget af det, som giver mest selvtillind og lyst til at lære mere.

Jeg tilbyder ligeledes forælder samtaler undervejs, sådan at I lærer, hvordan I bedst støtter jeres barns læring fremadrettet.

Et forløb vil typisk vare 3-5 måneder med undervisning en gang om ugen. Undervisningen kan ligge om formiddagen eller om eftermiddagen efter aftale.

Er du interesseret i at vide mere? Send mig en besked og jeg ringer dig op!

Skal dit barn have selvtilliden tilbage?

Rigtig ofte når børn oplever mange nederlag i skolen, går det ud over deres selvtillid. Det gør det fordi, de gang på gang oplever ikke at kunne det, som de andre kan, ikke at forstå det resten af klassen forstår eller at have langt flere fejl end resten af klassen. Når selvtilliden bliver knækket, gør det læring endnu sværere, børnene giver ligesom op, de orker ikke endnu et nederlag – og det forstår jeg godt.

Derfor arbejder jeg for at give børnene selvtilliden tilbage ved kun at præsentere dem for opgaver, som de kan klare, opgaver som giver dem succes. På den måde vokser de fagligt og tør mere og mere. Skal dit barn have selvtilliden tilbage, så er privatundervisning måske noget for dig?

Du kan læse mere om det her eller skrive til mig så kan vi sammen skræddersy et forløb der passer til dit barn.