Privatundervisning af Maria Baldus

Garanteret fagligtløft

Overvejer du at hyre en lektiehjælper til dit barn? Jeg tilbyder som noget helt nyt privaundervisning. Jeg kalder det et garanteret fagligt løft for børn. Det er et undervisningsforløb, hvor jeg selv underviser. På den måde kan jeg garantere at dit barn rykker sig markant.

Læs mere om privatundervisning her og tilmeld dit barn idag.

Meget mere end privatundervisning og lektiehjælp

Privatundervisning er ikke lektiehjælp. Det er et undervisningsforløb som er specielt tilrettelagt dit barn, som sikrer at han eller hun rykker sig markant og som undervises af Maria Baldus, som har erfaring med at løfte børn fagligt i dansk og matematik.

Vil du give dit barn mulighed for at kunne deltage i timerne?

Med privatundervisning i dansk eller matematik har dit barn mulighed for at kunne deltage i timerne bedre fagligt rustet end nu. Det kan jeg garantere. Jeg kan garantere at dit barn får lært præcis det som han eller hun har svært ved. Det kan jeg fordi et undervisningsforløb med mig er baseret på en førtest, som præcis angiver, hvad barnet kan og ikke kan. Undervisningen bliver herefter individuelt tilrettelagt ud fra testens resultat og når forløbet er slut tester jeg igen, sådan at progressionen er tydelig både for dig men også for dit barn.

Hvad koster det?

Privatundervisningen koster 1000kr i timen. Det virker måske som en ekstremt dyr timepris særligt når man kan få lektiehjælp til en trejdedel af prisen. Prisen er inklusiv undervisningsmaterialer, planlægning og tilrettelægning af opgaver specielt tilpasset dit barns faglige svagheder. Det er en dyr timepris det ved jeg, men det er den samme pris som jeg tager for 1:1 vejledning og den samme som terapeuter tager for samtaler. Jeg tilbyder ikke lektiehjælp men undervisning, og derfor er prisen højere. Til gengæld lover jeg fremgang. Hvis du har spørgsmål til prisen er du velkommen til at kontakte mig. 

Succes kræver en fælles indsats

For at lave et reelt markant løft, er man nødt til at gøre en kæmpe indsats. Et løft kommer ikke af sig selv, det kræver arbejde. Sådan er det nødt til at være. Derfor er en stor del af dit barns succes afhængig af dig. Der vil ugentligt være lektier, som støtter op om det der undervises i. Det er din opgave at sikre at dit barn laver lektierne.

Er du nysgerrig på at høre nærmere? Send mig en besked og jeg ringer dig op!

Sådan gør jeg

  1. Førtest: Dit barn får en førtest baseret på han eller hendes klassetrin som klarlægger, hvad han eller hun kan og ikke kan i dansk eller matematik. Undervisningen bliver tilrettelagt sådan at det han eller hun ikke kan styrkes.
  2. Forældersamtale: Du inviteres til en forældersamtale, hvor testens resultat gennemgås og vi taler om, hvordan dit barn bedst arbejder og lærer, samt om hvad din rolle vil være i forløbet. Samtalen kan både foregå personligt eller over telefonen.
  3. Undervisningen begynder. Jeg underviser en gang om ugen og holder dig opdateret med mails eller telefonopkald om dit barns fremgang, samt forklaer lektierne.
  4. Undervisningen fortsætter så længe både du og jeg synes det giver mening for dit barn.
  5. Sluttest: samme test tages igen, sådan at progressionen bliver tydelig.
  6. Forældersamtale og evaluering: testens resultat fremlægges og vi taler om, hvor langt dit barn er nået, om om hvordan i hjemme kan arbejde videre.

Skal dit barn undervises af mig

Er du interesseret i at høre mere og i at fortælle mig lidt om dit barns situation? Så er du velkommen til at sende mig en mail på maria@godiskolen.dk så finder vi et tidspunkt at tale sammen på.