Privat matematikundervisning af Maria Baldus

Garanteret matematikløft

Overvejer du at hyre en lektiehjælper til dit barn? Jeg tilbyder som noget helt nyt privat matematikundervisning. Jeg kalder det garanteret matematikløft for børn. Det er et kursus, hvor jeg selv underviser. På den måde kan jeg garantere at dit barn rykker sig markant i matematik.

Læs mere om garanteret matematikløft her og tilmeld dit barn idag.

Meget mere end privat matematikundervisning og lektiehjælp

Garanteret matematikløft er meget mere end privat matematikundervisning. Det er et kursus som er specielt tilrettelagt dit barn, som sikrer at han eller hun rykker sig markant og som undervises af Maria Baldus, som har erfaring med at løfte børn med matematikvanskeligheder.

Vil du give dit barn mulighed for at være god til matematik?

Med privat undervisning i matematik har dit barn mulighed for at blive god til matematik. Det kan jeg garantere. Jeg kan garantere at dit barn får lært præcis det som han eller hun har svært ved. Det kan jeg fordi dette kursus er baseret på en førtest, som præcis angiver, hvad barnet kan og ikke kan. Det er den samme test som jeg hvet forår har brugt på mine elever i folkeskolen. Matematikundervisningen bliver herefter individuelt tilrettelagt ud fra testens resultat og når forløbet er slut tester jeg igen, sådan at progressionen er tydelig både for dig men også for dit barn.

Succes kræver en fælles indsats

For at lave et reelt markant løft, er man nødt til at gøre en kæmpe indsats. Et løft kommer ikke af sig selv, det kræver arbejde. Sådan er det nødt til at være. Derfor er en stor del af dit barns succes afhængig af dig. Der vil ugentligt være lektier, som støtter op om det der undervises i. Det er din opgave at sikre at dit barn laver lektierne.

Er du nysgerrig på at høre nærmere? Send mig en besked og jeg ringer dig op!

Sådan gør jeg

1. Matematiktest: Dit barn får en før test baseret på han eller hendes klassetrin som klarlægger, hvad han eller hun kan og ikke kan i matematik. Undervisningen bliver tilrettelagt sådan at det han eller hun ikke kan styrkes.
  2. Forældersamtale: Du inviteres til en forældersamtale, hvor testens resultat gennemgås og vi taler om, hvordan dit barn bedst arbejder og lærer, samt om hvad din rolle vil være i forløbet.
  3. Undervisning i 1,5 måned hver onsdag kl.16-17.30
  4. Forældersamtale: Hvordan arbejder dit barn? Hvordan går det med hjemmearbejdet? Er der noget du gerne vil have svar på?
  5. Undervisning i 1,5 måned hver onsdag kl. 16-17.30
  6. Sluttest: samme test tages igen, sådan at progressionen bliver tydelig.
  7. Forældersamtale og evaluering: testens resultat fremlægges og vi taler om, hvor langt dit barn er nået, om om hvordan i hjemme kan arbejde videre.

Der er 7 ledige pladser

Der er syv pladser på kurset som starter op april 2019. Det er min erfaring som underviser i specialpædagogik at det kan være gavnligt med et lille hold elever, modsat en til en undervisning. Det kan være svært og en smule intimiderende at sidde alene med en voksen i 1,5 time. Hvorimod når der er flere børn sammen opstår der sammenhold, lidt god arbejdssummen og en følelse af ikke at være overvåget hele tiden. Samtidig er det en situation som alle børn kender fra skolen, nemlig at man sidder og arbejder med opgaver mens en lærer går rundt. Jeg ved af erfaring, at når opgaverne er nøje udvalgt ud fra den enkelts kompetencer arbejder børnene godt. Og så hænger det sådan sammen at for at lære er man nødt til selv at arbejde, en lærer kan anvise og hjælpe men barnet er nødt til at arbejde med opgaverne selv. Det giver læring og det giver gode arbejdsvaner som kan tages med direkte i skolen.