Velkommen til God i Skolen

Bekymrer du dig om dit barns skolegang?

Hvis du bekymrer dig om dit barns skolegang, kan jeg hjælpe dig. Måske føler du dig alene med dine bekymringer, måske føler du dig ikke hørt af skolen eller dens personale. 

Jeg hjælper mange forældre hvert år som har det sådan. 

Jeg er uddannet lærer og har en kandidatgrad i pædagogik, med speciale i specialundervisning og PPR. Min faglige baggrund giver mig den nødvendige viden for at kunne rådgive om alt det som måtte være bekymrende i forhold til dit barns skolegang. 

"Jeg tjekker aldrig AULA mere. Jeg har slået notifikationerne fra, for der var altid dårligt nyt. Bare lyden af en besked fra AULA gør mig i dårligt humør. Jeg anede ikke at et barn kunne være så forkert som jeg føler min søn er" - Anita Mor til Emil 9 år

Det er meget sårbart og ensomt at have et barn som ikke trives i skolen. Det kan føles som om der ikke er nogen hjælp at hente. Det kan også være svært at dele med venner og familie, når ens barn kæmper med skolen. 

Jeg har mange års erfaring med at hjælpe forældre, med at se bag om problemerne og se barnet og hans eller hendes styrker. Samt lægge en plan for, hvad I kan gøre for at skabe mere trivsel for jeres barn. 

Rådgivning

 Jeg tilbyder rådgivning med fokus på barnets styrker og perspektiver, jeg tager altid barnets perspektiv. Jeg leverer konkrete handlingsforslag og en plan I kan tage fat i med det samme. Jeg tilbyder rådgivning på telefonen, på mit kontor og hjemme hos dig. 

Jeg glæder mig til at høre fra dig, skriv til mig her!

Read more

Privatundervisning

 Jeg tilbyder privatundervisning til børn som har brug for en erfaren lærer, med blik for at styrke fagligheden på en nænsom måde der tager højde for tidligere dårlige oplevelser med læring. 

Hvis du er interesseret i privatundervisning, kontakt mig endelig her!

Read more