Om God i skolen

Om god i skolen

skolehjælp – Sådan

Brug mig til, at give en lærers overblik over, hvad der virker i skolen. Til, i samarbejde med Jer, at sætte mål for jeres barn og nå dem. Eller til at hjælpe jeres familie med at lave nogle rammer for jeres børn som styrker de personlige egenskaber, som er vigtige i skolen.

Jeg bidrager også med rådgivning i, hvordan I styrker jeres barn fagligt i dansk og matematik. I kan hyre mig, til en telefonsamtale en eller flere gange, til et personligt vejledningsforløb eller til et kursus eller workshop for en forældre gruppe eller lignende.

skolehjælp – hvordan?

Min tilgang er forankret i hjemmet og i familien, det er her styrken ligger. I er medskabere af jeres barns skolegang. Det betyder, at jeg viser Jer præcist, hvordan I kan give jeres skolebarn støtte, der virker.Du kan give dit barn skolehjælp.

Det gør, at jeres børn lærer at tage imod skolen og tage den ind, sådan at de får det ud af undervisningen, som er meningen. At de ved, hvordan man agerer i skolen og i fællesskabet på en måde ,der giver positiv respons og skoleglæde.

Læs om, hvad God i Skolen tilbyder her

skolehjælp – hvorfor?

Et simpelt spørgsmål har i min tid som lærer undret mig: Hvorfor er nogle børn gode i skolen, mens andre kæmper med at finde mening?

Hvorfor lykkedes det for nogle familier at skabe gode og glade skolebørn? Jeg er drevet af at sætte ord og handling bag de kvaliteter/egenskaber/faktorer som ligger bag succeserne.

Det har altid været indlysende for mig, at der er nogle familier, som støtter deres børn på en måde, der gør det ubesværet og naturligt for skolebørn ,at få det bedste ud af skolen. Fordi de erfaringer med opgaver og fællesskab børn akkumulerer i hjemmet tager de med sig i skolen.

ØVRIGE PROFESSIONELLE OG PERSONLIGE MILEPÆLE

min baggrund

• Forfatter til bogen “Når skolen er svær”  på forlaget Frydenlund.
  • Ekspert i diverse medier: Radio 24syv, Jyllandsposten, Go’morgen Danmark og TV2NEWS
  • Forfatter til bogen “Støt dit skolebarn – en forælderguide”
  • Jeg har arbejdet med nogle af landets dygtigste elever på Odsherreds Efterskole
  • Jeg har dokumenterede succeser med at målsætte og evaluere den daglige undervisning
  • Jeg har siddet som medudvikler af målstyret undervisning i Københavns Kommunes
  • Jeg har arbejdet med særligt dygtige børn på Ny Holte Skole og Hellerup skole
  • Jeg har dokumenterede succeser med at arbejde med unge med særlige behov på Københavns Kommunes Ungdomsskole
  • Jeg har arbejdet med piger med anden etnisk baggrund
  • Jeg er uddannet lærer fra Frederiksberg Seminarium
  • Jeg har en indbakke fyldt med uopfordrede anbefalinger fra forældre der har oplevet at jeg har gjort det tydeligt for dem og deres børn, hvad der skal til for at blive god i skolen.

Hos mig får i ikke

• En ekspert i børn med diagnoser.
  • En der sidder ved siden af dit barn og hjælper med lektier.
  • Råd om, hvad skole skolen kan gøre for at hjælpe dit barn.
  • Et quick fix.

Til gengæld får I

• En der lytter til jeres unikke historie og guider Jer videre med at støtte jeres barn med det der virker.
  • En lærers overblik over skolen og dens kompleksitet.
  • Konkrete tiltag i kan handle på i morgen.
  • En langsigtet løsning.
  • En samarbejdspartner, der går lige så meget op i jeres barns succes, som I gør.

2019 – Forfatter til bogen “Når skolen er svær” på forlaget frydenlund.

2018 – Mor til Svale

2017 – Ekspert i diverse medier: Radio 24syv, Jyllandsposten, Go’morgen Danmark og TV2NEWS 2017 – Skriver God i Skolens første bog

2017 – Ansat som underviser på Odsherreds Efterskole

2016 – Rådgiver forældre i, at give støtte der virker

2016 – Opretter virksomheden God i skolen

2015 – Mor til Storm

2015 – Arbejder på Lundehusskolen

2014 –Deltager i udviklingen af selvevalueringsværktøjer til målstyret undervisning i børne-og ungdomsforvaltningen.

2014 – Bliver gift med Thomas Baldus.

2013– Arbejder på Hellerup Skole, med ansvar for matematikundervisningen i et indskolingsteam.

2012 – Arbejder på Ny Holte Skole.

2012 – Færddig uddannet lærer.

2011 – Underviser turbo elever, der skal tage eksamen på 3 måneder.

2011 – Deltager i et inklusions kursus.

2010 – Ansat på Byhøjskolen,

2008 – Begyndt på lærer uddannelsen