Mine 5 trin til skolesucces

Alle børn kan blive Gode i Skolen

Jeg tror på at ALLE børn kan blive glade for skolen og kan blive fantastiske skolebørn. De fem trin du skal til at læse, er nogle af mine bedste råd, nogle jeg har oplevet både som lærer og forælder, styrker børn som skolebørn. Rådene handler i høj grad om dig og din indstilling. Det er min grundtanke, at netop din indstilling er vigtigst for præcis DIT barn.

1. Accepter, du ikke kan lave om på skolen, lærerene eller undervisningen.

Dit barns lærer og klasse er hans eller hendes hverdag, en hverdag som er sådan som lærerene og skolen gør den. Det kan du ikke om på, og det kan være rigtig svært at acceptere, men det er en gave for dig selv og dit barn, når du gør det. Det betyder ikke at du skal blive ligeglad, tværtimod, det betyder at du skal elske alt det gode læreren gør og så støtte op, der hvor dit barn trænger til det.

Hvis du er nysgerrig på, hvordan du kan støtte dit barn til mere skolesucces, så er jeg klar til at hjælpe, send mig en besked på maria@godiskolen.dk eller læs mere om, hvordan jeg hjælper her.

2. Accepter, at det i bund og grund er dit ansvar, at dit barn får noget ud af skolen.

Dette punkt er ofte svært for de fleste forældre, har jeg erfaret. Men det er virkelig vigtigt, at du anerkender, at skolen gør sit bedste. Hvis dit barn ikke får det ud af skolen, som du ønsker eller synes er nødvendigt så må DU gøre noget. Det er rigtig svært, når man som forælder står i den situation, for ofte er det svært at finde ud af hvad man skal gøre, hvordan man skal tage ansvar. Hvis du står i den udfordring kan jeg hjælpe, skriv gerne en besked til maria@godiskolen.dk.

Hvis dit barn ikke lærer det, som han eller hun burde, og du ikke er tilfreds med skolen, skal du selvfølgelig starte med at gå i dialog med skolen, og ofte løser det problemet. Men hvis du bliver ved med at være utilfreds med skolen over måske endda flere år, er det på tide at tage ansvar selv, for alternativet er jo, at dit barn bliver ved med ikke at lære nok.

3. Tal kun positivt om skolen, lærerene og de andre elever i dit barns påhør.

Jeg kan ikke understrege, hvor vigtigt dette punkt er. Det er grundlæggende for skolesucces og skoleglæde. Din holdning er vigtig for dit barn, det som du synes smitter af på dit barn. Derfor er det NØDVENDIGT, at du kun siger positive ting om skolen, lærerene og de andre elever, når dit barn lytter. Dit barn bruger størstedelen af hans eller hendes hverdag i skolen, og hvis han eller hun er i tvivl om, hvor vidt du synes lærerene gør det godt nok i skolen, bliver han eller hun også i tvivl, måske i tvivl om, om læreren er god nok, eller om de selv er gode nok. Skolen er for fed, lærerene er skide seje og du er mega sej, fordi du er en del af det. Det er det, du må kommunikere.

Vil du have de sidste 2 trin?

Dem kan du få direkte i din indbakke, det eneste du skal gøre er at tilmelde dig lige her, når du tilmelder dig får du alle 5 trin som en e-bog sammen med et godt tilbud fra mig.

Ja, tak jeg vil gerne have e-bogen i min indbakke nu!

God i Skolen