Matematiktest: Få en komplet matematikfaglig vurdering af dit barn

Vil du vide præcis, hvad dit barn kan og ikke kan?

Gå direkte til priser

Matematiktest er for dig, som ønsker at vide præcis, hvor dit barns styrker og svagheder er inden for matematikken. Den er for dig, som ønsker at vide præcis, hvordan du støtter dit barn i at blive bedre til matematik. Den er for dig, som vil vide præcis, hvad læreren ved om dit barn. Den er for dig, der vil støtte dit skolebarn på en måde der virker.

Jeg har testet mange elever

Jeg har stor erfaring fra folkeskolen med at udføre og analysere matematiktest. Jeg har brugt netop denne type test på alle mine elever, i led med at finde ud af, hvordan jeg kunne støtte den enkeltes videre læring. Jeg har ligeledes stor erfaring med at videregive resultaterne til forældre på en brugbar måde. Jeg gør det sådan, at du som forældre ved, hvilke opgaver, som støtter netop dit barn i at komme videre med det, som er sværest.

Læs mere om mig og det jeg står for.

maria

Sådan foregår matematiktesten

Når jeg tester foregår det altid hjemme hos Jer, hvor der er tryggest. Og det vil altid starte med en samtale om jeres barn, hvor jeg stiller nogle spørgsmål. Det er for at jeg lærer lidt om Jer og jeres barn og jeres familie. På den måde kan jeg bedst hjælpe Jer videre. Det er lige så vigtigt for mig at jeres barn får succes, som det er for Jer.

I er velkomne til at skrive til mig først, og høre nærmere, det kan gøres her.

Matematiktesten tager typisk en time, og de fleste børn kan godt lide at lave den. Det er nemlig overskuelige opgaver i flotte farver. Når jeg er færdig med at teste, kører jeg hjem og retter den, og så mødes vi igen til en snak om jeres barn og hans eller hendes matematikfaglige ståsted.

Det får du

Med en matematiktest får du:

• Et præcist øjebliksbillede af dit barns matematikfaglige ståsted.
  • Mulighed for at sammenligne dit barn med andre børn på samme klassetrin i Danmark.
  • En lærers gennemgang af dit barns faglighed.
  • Viden om præcis, hvad du kan arbejde med hjemme som bedst muligt støtter dit barn.
  • Forslag til hvordan du arbejder med de områder som dit barn mangler træning i.
  • Viden om hvor en lektiehjælper fx skal tage fat i forhold til dit barn.

Med en matematiktest får du ikke:

• En lektiehjælper
  • En lærer som kommer og løfter dit barns faglighed

Hvis du vil vide mere så kan du læse om de forskellige former for hjælp jeg tilbyder her

Test mit barn – send mig en besked og jeg vender tilbage lynhurtigt

Du kan også tilmelde dig mit nyhedsbrev her, og få mine 5 bedste skolevaner helt gratis i din indbakke

Jeg hjælper dig give dit skolebarn støtte der virker!