Lærervejledning: Få hjælp af en lærer over 3 kopper kaffe

Et personligt vejledningsforløb som giver dig støtte, der virker for dit skolebarn.

Lærervejledning er for dig som ikke forstår, hvorfor dit barn ikke får mere ud af skolen end han eller hun gør. Det er for dig, som ønsker at vide, hvad det er som fastholder dit barn et sted, hvor han ikke lærer det han burde. Lærervejledning er for dig som, gerne vil vide præcis, hvordan du kan hjælpe dit barn få mere succes i skolen.

Lærervejledning er 3 samtaler med mig over en kop kaffe, et sted i byen, hjemme hos mig på Østerbro eller hjemme hos dig. Vi taler om det som optager dig, i forhold til dit barn. Sammen finder vi frem til, hvad det er som fastholder ham eller hende i skolen.

Vi sætter sammen et mål for dit barn, og jeg viser dig, hvordan dig du kommer i mål. Vi følger op, justerer og evaluerer og til slut kigger vi fremad.

maria baldus - godiskolen

Læs mere om mig og hvad jeg står for

Jeg siger sandheden og har værktøjerne til at komme videre

Lærervejledning er en fantastisk måde at komme ind til kernen af, hvad det er som gør at dit barn er på en bestemt måde i skolen. Det er også en god måde at finde frem til, hvordan du som forældre kan tage kontrollen over, hvor god dit barn bliver i skolen.

Men i den process er vi nødt til at tale om den måde i er sammen på i jeres familie. Nogle gange kommer man nemlig som forældre til at gøre en masse i kærlighed til sit barn som gør at skolen bliver et svært sted at være. Jeg vil sige min ærlige mening om det du som forældre gør der virker og også det som ikke virker for dit barn. Men jeg vil også give dig nogle retningslinjer og praktiske øvelser du kan lave med dit barn, sådan at den måde i er sammen på hjemme støtter det som barnet skal i skolen bedre. Jeg glæder mig til at hjælpe dit barn. At dit barn får succes i skolen er lige så vigtigt for mig, som det er for dig.

Jeg vil gerne have lærervejledning – send mig en besked og jeg vender tilbage lynhurtigt

Du er også velkommen til at skrive til mig først og høre nærmere, det kan gøres her.

Det får du

Med lærervejledning får du:

• En læreres sparring på dit barns skolesituation
  • En lærer som guider dig igennem, hvordan du kan ændre nogle vaner hjemme og give dit barn mere succes i skolen.
  • Viden om, hvordan dit barns vaner og opførsel påvirker, hvor meget han lærer.
  • Værktøjer og praktiske øvelser i kan udføre hjemme,
  • Gode forslag til, hvordan i kommer videre med at gøre jeres barn god i skolen.

Med lærervejledning får du ikke:

• En som kan få skolen til at ændre noget
  • En som synes alt er skolens ansvar
  • En let opgave
  • Viden om dit barn, hvor fokus kun er på styrkerne

Hvis du vil vide mere, kan du læse om de forskellige former for hjælp jeg tilbyder her.

Jeg vil gerne have lærervejledning – send en besked og book et forløb

Du kan også tilmelde dig mit nyhedsbrev her, og få mine 5 bedste skolevaner helt gratis i din indbakke

Jeg hjælper dig give dit skolebarn støtte der virker!