Her finder du gode gratis skoleopgaver på nettet.

Kunne du godt tænke dig at vide, hvor lærerene finder nogle af alle de mange opgaver dine børn dagligt løser?

Som forælder er du måske opmærksom på at det kræver træning at blive god til at læse, skrive, regne og en masse andet. Måske har du endda fulgt længe nok med her på siden til at vide at dansk og matematik træning er vigtigt for de fleste børn, det kan du blandt andet læse om her.

Nogle gange kan det bare være svært at finde opgaver, som ligner dem dine børn får i skolen, eller som træner det præcise emne, dit barn har om.  www.gratisskole.dk er et rigtig godt sted at lede, når man vil finde gratis skoleopgaver på nettet. Det er en hjemmeside danske folkeskolelærere bruger flittigt, når eleverne trænger til at øve de færdigheder, som klassen er igang med at skulle mestre.

Hos gratisskole finder du gratis skoleopgaver

Hos gratisskole ligger der opgaver til alle fag og alle klassetrin. Det kan dog desværre være svært at navigere rundt i de gratis skoleopgaver som siden indeholder. Men med lidt øvelse og god tid så er det bestemt muligt. Jeg har samlet nogle af mine favoritter nedenunder. Hvis det ikke er nogle af dem du leder efter, så forsøg dig frem på hjemmesiden.

At lave lektier hjemme er svært i mange familier

Lektiesituationen kan hurtigt gå hen og blive en regulær magtkamp mellem skolebørn og deres forældre. Heldigvis er der en masse du kan gøre for at skabe rammerne for den gode lektiestund. Jeg har tidligere skrevet nogle gode råd om netop det lige her og her.  Det er med lektier som med meget andet med børn. Rutiner. De kedelige ting, de sure og de svære ting skal gøres til en selvfølgelighed. Lige som at børste tænder og at skulle i seng. At skulle i seng kan med den rigtige rutine og stemning være et fantastisk tidspunkt på dagen. Det samme kan lektielæsningen. Det handler om at sætte det i et system. Et system, som du kan overskue, kan få til at passe ind i hverdagen, og som dit barn kan finde tryghed i. Sådan at han eller hun tror på at læring kan ske.

Netop det med lektierutinen er noget af det flest forældre overser og det er derfor lektielæsning kan blive et konfliktfyldt tidspunkt, hvor der skal lokkes med slik eller skældes ud og grædes. Og sådan behøver det slet ikke at være, det handler om at finde en god lektierutine, lige som en god putterutine. Jeg har hjulpet mange forældre med at finde en lektierutine, som passer ind i deres familie og som gjorde lektielæsning til en succes. Det kan du læse om her, og se om det kunne være noget for jer.

Hvis du bare har lyst til at vide mere, få gratis tips og goderåd så kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev her.

God i Skolen