1895 kr. kan ændre dit barns skolegang for altid

Er du forælder til et barn, som mangler skoleglæde, motivation, troen på sig selv?

Ja tak! Tilmeld dig her

Når et barn mister skoleglæden, motivationen og troen på sig selv gør det ondt. Det gør ondt på barnet selv og på forældrene, men det gør også ondt på fagligheden. Og når det begynder at gå ud over fagligheden, går det igen ud over selvtilliden og motivationen.Faglighed, selvtillid og motivation påvirker hinanden i en negativ eller positiv spiral. Så hvis dit barn er havnet i en negativ spiral fyldt med dårlige oplevelser og manglende mestring, er det på tide at gribe ind. Det er nu dit barn har brug for dig, det er lige nu, det er vigtigt at du tager affære.

Du er dit barns bedste lærer

Det nytter ikke at vente på læreren. Måske har læreren allerede en plan, en plan som du kan støtte op om, og måske har læreren ikke. I virkeligheden er det også lige gyldigt, for du kan selv vende situationen. Du er dit barns bedste lærer, det er dig og din påvirkning, som betyder aller mest for dit barn. Derfor er det nu, du skal tage affære.

1895 kr. der kan ændre dit barns skolegang for altid

Er du klar til at tage tyren ved hornene, klar til at vende den negative spiral til en positiv? En positiv fyldt med succeser og faglige fremskridt?

Jeg har lavet et kursus i samarbejde med Matematikfessor, som giver dig alt det.

Det hedder MATRMATIKBOOST .

Skal dit barns negative spiral ændres, samtidig med at han får et løft i matematik, oplever glæden ved matematik og du samtidig lærer, hvordan du sikrer ,at den positive spiral bliver ved med at være positiv?

Du har nu muligheden for at melde dig til et eksklusivt kursus med Matematikfessor og God i Skolen

Kurset er søndag den 11. juni 2017 fra. 9-13 i Matematikfessors lokaler i Vanløse. Du kan melde dig til kurset her, når du tilmelder dig får du en email mere flere informationer.

Du får:

• 4 timers intensiv matematikboost træning med Matematikfessors matematiktrænere.
  • 90 minutters livsforandrende forældrekursus med Maria Baldus og God i Skolen.
  • 1 års gratis adgang til Matematikfessors supertræner, så du kan holde boostet ved lige.
  • Viden om og erfaring med, hvordan læring sammen kan gøres og være sjovt for hele familien.
  • Viden om, hvordan du hjælper dit barn videre når han eller hun går i stå, mister motivation eller lignende.
  • Morgenmad, kaffe, te og senere kage og frugt.

OM MATEMATIKBOOST KURSET

Kurset er for børn fra 2.klasse til og med 5. klasse

Kurset er for dig og dit barn. Dit barn vil få et fagligt løft, ny motivation og en ny tilgang til det at lære matematik. Samtidig vil du som forælder deltage på 90 minutters forældre kursus med det formål at lære, hvordan du holder matematikløftet ved lige når i kommer hjem. Imens Matematikfessors dygtige matematiktrænere underviser i matematik, vil jeg lære dig, hvordan du støtter, motiverer, og strukturerer lektier på en måde så dit barn bliver ved at være motiveret for matematik. Jeg vil vise dig, hvordan du bliver dit barns bedste lærer.

Pris for kurset: 1895 kr. Køb det her

Jeg håber på at se dig og dit barn! Hvis du har nogle spørgsmål er du velkommen til at skrive til mig på maria@godiskolen.dk eller på 50871603.

God i Skolen